"Meh saya jawab,"

,20:18 | 8 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
 
Sape tengok 'Galaksi' kat TV9 semalam? angkat tangan! yang tak tengok, sila angkat bulu mata anda! hahahaa..

saje je.. tiba- tiba teringat masa tengok Galaksi semalam, yang part soal-jawab dengan Izzue Islam pasal isu yang kecoh hari tu .. alaa.. pasal Izzue Islam and isterinya berjauh hati dengan Anzalna . haa.. tahu kan? tak tahu, sila google sendiri.


masa wartawan tu tengah interview Izzue Islam, tetibe ternampak isterinya a.k.a managernya (which is aku tak ingat nama dia ekcelli. hoho) kat situ. apa lagi, terus panggil lah kan. wartawan tu 'serang' pulak isterinya si Izzue Islam ni , pasal ada orang kata dia 'Queen Control' . masa mikrofon tu dihalakan ke arah isteri Izzue Islam untuk jawab soalan tu, tetiba jek si Izzue Islam ni cakap "Meh saya jawab," dengan sepantas kilat. hahahahahaa...

haa... ambek ko. kacau lagi bini orang. :P

huhuu.. aku masa tu terus tersengih sorang-sorang. alahai, Izzue Oppa.. (tak pasal-pasal aku panggil dia 'Oppa' :P)
nampak sangat defensive, protective(ntah betol ke tak istilah aku guna ni) and sweet disitu, ok!

ni la baru nama dia ada "ciri-ciri suami idaman" hahaha...
 

8 comments:

  1. Soalan nya tak masuk akal..takkan la kak Awin nak tutup periuk nasi suami sendiri kan? Hehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah ...kdg2 wratawn ni mmg kering idea.haha

      Delete
  2. husband haruslah protect isteri kann???

    ReplyDelete
  3. dunia hiburan penuh kontroversi. haha. salam ziarah dan follow blog ni.

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...