Apa yang membuatkan Jejaka Hencem Ni nangis?

,19:44 | Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
tajuk tak boleh blah. haha.
just nk share 1 video dimana ada lelaki tak malu kena record menangis.. hahaha.. 
jom usha..
 sweet kan , diorang? huhuhu..
and that man. 'Abang' Ariz Forteen! hehe.. kenal tak? tak kenal sudahh.. haha
saja je boring-boring, layan youtube kejap. nasib line wifi ok. 
suka bila tengok lelaki menangis. tak nampak cengeng punn.. nampak cute aje. hihihi. kebanyakan lelaki kan malu nak nangis sebab katanya nanti nampak tak cool la. tapi bagi aku , lelaki yang tak menangis ni, hati kering kot. 
contoh macam dalam video kat atas tu kan, kita da penat-penat habbis duet, balut berkali-kali, takkan bila bukak tu , dia nak buat muka tak de feeling kan? at least kalo dia nangis, nampak la usaha kita berbaloi. rasa dihargai. huhuhu... tu pendapat aku la. so, para lelaki sekalian, jangan nak control macho sangatlah. sesekali menangis, apa salahnya. jangan menangis sebab clash dengan girlfriend sudaahhh..
 

No comments:

Post a Comment

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...