Ha Ha Ha..

,15:26 | 2 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
  serius tak tau nak letak tajuk apa. sat gi nak turun pi kelas. so, entry yang rushing. 
alkisahnya tadi class campuq dengan budak kos lain jugak. kiraa cam satu fakulti duk dalam 1 kelas .. fakulti kontemporari Islam. so, mike tak berapa nak clear. speaker yang kat depan aje menjadi. kat belakang, haram. 

jadi, sepanjang class selama 2 jam tadi, kitorang yang duduk bahagian belakang ni, terseksa jiwa raga tahap gaban .
yang paling aku tak leh tahan, bila lecturer buat lawak, orang kat depan mesti la ketawa, right? lepastu otometikly lelaki yang duk kat bahagian belakang tu ketawa kuat-kuat dengan penuh kepalsuan. "Ha. Ha. Ha" .. saja nak perli lecturer. ada la dalam 2 , 3 kali diorang buat cam tu. kahkahkah.
 
yang pompuan tak buat ekk.. kitorang just ketawa pelan-pelan sebab lucu diorang lelaki tu perli lecturer. malangnya, lecturer kitowang tu agak 'mati rasa' .

dah habis kelas tu, baru dia tanya "belakang dengar tak?"
so, kitorang yang kat belakang ni macam 
"err.. kenapa tak tahun depan aje dia tanya?"
*facepalm*

2 comments:

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...