[VIDEO] Macamana Video Se'boring' Ni Boleh Dapat 800,000+ VIEWS

,18:17 | 2 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 

 
pelik tapi benar. 
aku taktau macamana boleh ada orang yang sanggup rakam video macam ni pastu upload kat Utube. 
aku tak tau macamana video ni boleh dapat 5000+ likes.
aku tak tau macamana aku boleh bukak video ni.
dan aku tak tau macamana aku boleh tengok video ni sampai habis tanpa skip even sekali !
argh.. tension! buat membazir je masa 9 minit aku!

*lepas tengok terus rasa nak tidorrrrr.....*
zzzzz..
 

2 comments:

  1. semuanya disebabkan gd. kan ramai minat dia.
    yus pun dah tengok dah dulu, memang boring pun. -.-

    ReplyDelete
  2. blogwalking sambil menonton kuch kuch hota hai :D

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...