"Handsome Man Water"

,18:20 | 2 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
opss.. gambar lee dong wook diatas tidak ada kena mengena dalam entry ni okeyy.. :P
 
 
hah? ape tu?? apa kaitan lelaki handsome dengan air? lelaki hensem minum air ke?
ehh.. takk..tak...
bukan la...
kalau korang ada baca entry aku sebelum ni :  Cara Nak Bezakan Antara Junior dengan Senior. , mesti korang tau yang baru-baru ni ada majlis annual dinner kos aku..
jadi...
 
dalam majlis tu, ada diadakan satu game ni. aku tak tau la nama apa, sebab akak-akak ni reka aje. cara permainan dia is. . satu kumpulan ada 2 orang. sorang akan teka jawapan melalui penerangan yang diberikan oleh rakan sekumpulan dia tu. alaa.. mesti penah tengok kan permainan macam ni?tapi yang lainnya disini ialah , yang memberi keterangan tu kena describe dalam bahasa inggeris, dan yang kena jawab tu kena cakap dalam bahasa arab! 
 
so ada satu kumpulan tu. abang senior sem final.. memang dia ni jenis yang sengal sikit. hahaha.. dalam banyak-banyak perkataan yang diberi tu, ada satu kali tu nak tau camana dia descibe benda tu dalam bahasa inggeris? "Handsome Man Water". habis sume orang gelak. aku pun takleh nak tahan.. ase nak guling-guling aje atas kerusi masa tu. hahahahaaa...
 
dann.. nak tahu tak apa yang dia cuba terangkan sebenarnya?
 
cer teka.
certeka.
 jawapan dia is...
-
-
--
 
-
---
 
 
------
 
--------
 
 
---------
 
"JAMBU AIR" !!!!!
 
 bhahahahaaa... memang aahhh sume orang kat situ gelak .. ade ke patut.. guna 'handsome man' untuk describe 'jambu' ....
 

2 comments:

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...