That Embarassing Moment...

,00:01 | Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
  semenjak aku masuk Unisza ni, aku tak tau la kenapa, tapi memang banyak benda yang memalukan yang berlaku kat akuuu.. terlalu banyak kalau aku nak citer kat blog ni pun takkan habiss.. huuhuu.

alkisahnya.. hari ni ada la kelas ganti di malam harii.. pastu aku dah siap awal dahhh.. cume kawan aku pulak yang belom siap.. maka terpaksalah aku tunggu dia sekali.. sampaikan aku sekali jadi muka lewattt.. (nampak tak permainannya disituu ...?) hmphh..

maka setelah sampai kat kelas tu, tak payah cakap la.. memang konpem masa kitorang masuk tu, every person dalam kelas tu matanya memang difokuskan pada kitorang ahh... tak boleh nak describe perasaan aku at that moment.. 
pastu pulak, kelas yang diguna malam ni ekcelli kelas yang tak penah diguna oleh kitorang sebelum ni . sebab kelas ganti kann.. so, kelas pun main pilih aje lahh.. 
and disebabkan itu, kerusi and meja pulak tak adeee.. ko cuba bayangkan kalo situasi tu berlaku pada korang sendiri ? dah la masuk lewat, pastu bile masuk tu ase macam 'princess' yang sedang ditunggu-tunggu oleh sekalian rakyat jelata.. and kerusi pulak tinggal kerusi yang kat bahagian lelaki aje yang kosongg. antara 3 orang tu, aku la yang jadi manusia first sekali memberanikan diri pi duduk kat meja at bahagian lelaki tuu.. and meja yang kosong ada 2 aje kat belakang sekali masa tu  pastu bila aku gi duduk kat situ , lelaki yang duduk kat depan aku tu pegi la duduk kat depannn.. hah  .. baru la ada 4 meja kosong. pastu baru la kawan aku 2 orang tadi tu datang duduk kat situ jugakkk.. 


tak penah kot rasa malu sampai macam tu sekali. rasenya nak aje pakai plastik sampah atas kepala.... fuhh. ape nak buattt ... dah nasib badannn.. redha aje laaaa........
 

No comments:

Post a Comment

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...