Malu tak? Malu tak?...

,17:41 | 2 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
  perkataan malu tu memang sinonim sangat dengan hari nii.. hahaha.. takk bukan aku.. tapi orang sekeliling aku yang alami perasaan malu tu. 
salah satu yang aku nak cerita sekarang ni, pasal budak laki kelas aku.. haaa jangan nak pikir negatif sangat lah.. mane ade aku usha die.  tak kuasee i tau takkk...
 
ceritanya pasal tengahari tadi. aku masuk-masuk kelas je, kelas kosong lagi. bebudak pompuan ramai yang belum datang. tapi bebudak laki dah ramai yang ada. pastu aku datang ngan kawan aku. duduk macam biase lah. tapi disebabkan suhu aircond dalam kelas tu amat-amat tidak memberangsangkan, tambahan pula belah pompuan duduk ni takde aircond, belah laki je adee., makanya aku pun cam panas and raup muka aku sambil 
pejam mata. dalam dua saat macam tu aje. pastu masa aku bukak mata tu, tepat-tepat je time tu ada sorang budak laki ni tengah jalan menuju ke arah kawasan budak pompuan sebab nak bayar duit kat member pompuan aku tu.. apa yang memalukan ialah.. masa aku bukak mata tu, aku direct terpandang ke arah dia dan dia masa tu tengah pandang aku jugakk . pastu bila mata aku bertembung dengan mata dia, duit yang dia pegang tu terus terabur jatuh atas lantaii.. bhahahahaaa.. makk kauu pandang orang sampai terjatuh-jatuh duitnya ehk.. masa tu aku pulak rasa nak tolong coverkan untuk dia. malu kot kalau benda tu terjadi kat aku..
 
ohh no no noo.. apa yang aku nak sampaikan kat sini, bukan aku nak cakap lelaki tu terpesona dengan aku pastu sampai terlepas duit kat tangan.. just aku nak cakap , kalaulah aku la alami benda tu.. contoh kalau aku terpandang sorang laki. pastu masa tu jugak kebetulan laki tu terpandang aku balik. then at that time duit aku pegang terjatuh berterabur atas lantai. pastu kena kutip balik depan dia.  makkkk aihhh maunye tak maluuu .. abahh...!
hahhaa.. tapi dia tu lelaki. lelaki biasanya tak malu sangat macam pompuan. kalau aku mesti dah pegi nyorok dalam gua pastu doa nak jadi cam ashabul kahfi. 
pehh..
 

2 comments:

  1. Hmm.. Mungkin dia terkejut kot akak terus pandang dia lepas buka mata tu. Hehehe.. Biasalahtu.. Mungkin juga duit tu memang nak terjatuh. Hihi banyak pulak mungkin2.. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa mungkin . mungkin. mungkin!! (gaya upin ipin)

      Delete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...