"Sebelah Sayap" by Mat Luthfi

,20:39 | Comment
 
 
o.....keyy... maybe dah ramai yang tengok  video latest dari mat luthfi ni. tapi kalau ade yang belum tengok, boleh la usha video kat bawah ni ...



so, how? best kan? harap-harap lepas ni mat luthfi akan perbanyakkan lagi video-video macam ni... I mean, yang lebih bermanfaat. faham? BERMANFAAT. hehe.
yes. sebab kalau video yang bermanfaat , bile orang tengok, at least kita dapat pahala jugak, kan? kalau video takde pekdah? haa.. views beribu-riban pun, kita tak dapat apa.. dapat habuk jaa..

ok la. aku kalau membebel kat sini panjang-panjang kang kena marah ngan mat luthfi pulak. haha. (kidding.bro)

ouh, yes! kata-kata kat atas tu bukan di'aim'kan kat peng'upload'2 video je.. sama la .. kita sebagai blogger pun kena la share benda-benda yang bermanfaat . kepada orang lain, kepada bangsa, and kepada agama kita.

so, peace.no.racist.

Bila LELAKI buat TUTORIAL TUDUNG...

,18:12 | 1 Comment
Assalamualaikum..
Haiih.. Kau Pun Dah Start Usha Tutorial Tudung ke, Cik Isya oii?
Yup! tadi baru start usha. tu baru yang dalam bentuk video.. belum tengok yang dalam bentuk gambar.. memang berlambak!

kebanyakan tutorial tu dari para WANITA. well.. dah name pon tutorial TUDUNG, kan? mesti la POMPUAN yang buat.

antaranya macam kat bawah ni hah..






 ni kalau yang simple .. nak yang rumit sikit, kat bawah ni...

 

 but! have U ever thought... Kalau LELAKI yang buat TUTORIAL TUDUNG, macamana ekk?
haaa..nak tengok? 
"nak!nak!nak!"
 so, apelagi? jom! tengok video kat bawah ni...


Tolong la JANGAN share video macam ni kat FB!!!

,21:38 | Comment
Assalamualaikum,,

Video macamana?? video macam kat bawah ni hah.. cer korang pasang. but make sure tutup terus sound laptop tu, and tengok dari jauh. kenape?? nak tau kene lah tekan link video kat bawah ni..

https://www.facebook.com/photo.php?v=148794048488389

 so, kenapa saya tegah anda dari share video macam ni?
sebab....... kite tak tau siape yang akan pasang video ni.. kalau la orang yang pasang video ni ade sakit jantung .. tak ke meninggal terus kat depan lappy? aku pun dah terkena tadi. kebetulan aku gune headphone sekarang ni. selalu jarang gune headphone. maunye tak terkejut! bukan terkejut sebab gambar die tu, tapi terkejut sebab sound die tu hah..

so? video ape yang korang boleh share kat FB??

haaaaa... contohnye video 'MrTheAllShared' ..
video dakwah yang best-best belake..

and tadi aku baru lepas tengok video ni..

 

best jugak.. walaupun hanye gune bahasa arab tahap aku boleh faham(tanpa tengok subtitle) , tapi banyak pengajarannya...

so, selamat meng'share' video...!! fikir2kan keselamatan orang lain..

wassalam!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...