Blogger's Birthday Segment

,14:56 | 1 Comment


Salam sejahtera!
Segment untuk mengeratkan hubungan silaturahim antara bloggers :D
For more info + to join, click on the picture :)
*****
Saya dilahirkan pada: 
enambelas haribulan duabelas tahun sembilanbelas sembilan puluhnam.
hehe.. :))

 
 
 
 

Segmen ayu : UPSR oh UPSR

,18:02 | 3 Comment
 
 
 
 
 haaa.. ingat tak aku ada buat entry, cakap taknak update dah? memang taknak update pun. sampaikan banyak segmen2 and contest yg aku gerammmmm giler nak join, terlepas begitu sahaja. tapi kali ni aku nak join gak segmen ni. sebab tuan punya segmen sendiri dah berpeluh2 blogwalking sampai kat blog aku ni. bukan senang nak sampai sini tau! haha.. 
 
*JANJI TAK DITEPATI* wekk..

so, aku akan update jugak lah blog ni kiranya. haha..

back to da point, 
ni nak jawab soalan kak ayu bagi.,

(a) saya amek UPSR tahun 2008.
(b) result 5A. (padahal aku tak bace buku pun malam exam tuh :P)
(c) subjek paling suka, B.Inggeris.

ok. done!! tq sudi jemput saya join ek , kak ayu.... 

 
*dah la tu.. dah.. pi bukak buku Biologi pulak. benda yg lepas usah dikenang. yang penting, SPM sudah sedia menanti anda..* (ni takde kena mengena ngan segmen tuh ok) :)
 
 

Struggling with Kain Sarung.~

,11:09 | 3 Comment
 
 
 
*sekadar hiasan* from Mr.Google.
 
 
 

actually aku tak pernah pun pakai kain sarung selama 16 tahun 8 bulan aku hidup atas dunia ni. but sebelum raya hari tu, umi ada beli kain sarung banyak gile, untuk di bahagikan kepada sanak saudara. aku yang kononnya nak teruskan pakaian tradisi mak nenek moyang dulu, terus rembat sehelai. warna hitam. cun la jugak.. (?) ehk? ntah.

haaa.. tu baru ambil. pastu bila aku nak try pakai tuh, punya la "eah", "uih" , "ish" ..macam nak berkungfu ngan panda pun ade. haahhaa.. susah beb! sekejap terjuntai belah situ, sekejap tersenget belah sana, sekejap dia tercabut terus! haha... but aku pakai seluar track laaa.. sebab masih dalam versi percubaan.

so, hari ni baru try pakai betul-betul . . (but still, seluar track kat belah dalam. :P) and the result is..... 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...