Tak Mao Update Dah... :(

,14:04 | 8 Comment


 
 

weyy.. ko ingat ade orang laen kesah ke kalau ko taknak update dah? lain la kalau ko ni blogger famous macam Ben Ashaari, Lyssa Faizureen , Fatin Liyana.. nah.. baru lah kecoh satu Malaysia.

hah.. dah tu? yang ko nak membebel ni apasal? sukati aku la nak update ke taknak. ni kan blog aku.

#I'mArguingWithMyself#
-Please.stop.it-


okeeeyyyy... tujuan aku buat entry ni sebenarnya cuma nak bagitau yang aku takkan update blog ni macam dulu dah. atau lebih tepat, TAKKAN UPDATE LANGSUNG. what? ingat aku suka-suka taknak update blog ni? ni pun dah beratus-ratus kali aku pikir sebelum ambik keputusan ni, tau! betapa beratnya hati aku nak tinggalkan blog yang usang ni. :P
*merajuk?*
mane ade laa.. tak maen la merajuk2 macam tu. gediks jer lebih. huhu..
so, kenapa?
sebabnyaaaaaaaaaaaaaa... ...... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . .. .   .. .. . . . . . . . . . . . .. .. . ..  . .  .. . . . . . .. . . . . . .. ..  .

Blogger's Birthday Segment

,14:56 | 1 Comment


Salam sejahtera!
Segment untuk mengeratkan hubungan silaturahim antara bloggers :D
For more info + to join, click on the picture :)
*****
Saya dilahirkan pada: 
enambelas haribulan duabelas tahun sembilanbelas sembilan puluhnam.
hehe.. :))

 
 
 
 

Segmen ayu : UPSR oh UPSR

,18:02 | 3 Comment
 
 
 
 
 haaa.. ingat tak aku ada buat entry, cakap taknak update dah? memang taknak update pun. sampaikan banyak segmen2 and contest yg aku gerammmmm giler nak join, terlepas begitu sahaja. tapi kali ni aku nak join gak segmen ni. sebab tuan punya segmen sendiri dah berpeluh2 blogwalking sampai kat blog aku ni. bukan senang nak sampai sini tau! haha.. 
 
*JANJI TAK DITEPATI* wekk..

so, aku akan update jugak lah blog ni kiranya. haha..

back to da point, 
ni nak jawab soalan kak ayu bagi.,

(a) saya amek UPSR tahun 2008.
(b) result 5A. (padahal aku tak bace buku pun malam exam tuh :P)
(c) subjek paling suka, B.Inggeris.

ok. done!! tq sudi jemput saya join ek , kak ayu.... 

 
*dah la tu.. dah.. pi bukak buku Biologi pulak. benda yg lepas usah dikenang. yang penting, SPM sudah sedia menanti anda..* (ni takde kena mengena ngan segmen tuh ok) :)
 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...