Segmen ayu : UPSR oh UPSR

,18:02 | 3 Comment
 
 
 
 
 haaa.. ingat tak aku ada buat entry, cakap taknak update dah? memang taknak update pun. sampaikan banyak segmen2 and contest yg aku gerammmmm giler nak join, terlepas begitu sahaja. tapi kali ni aku nak join gak segmen ni. sebab tuan punya segmen sendiri dah berpeluh2 blogwalking sampai kat blog aku ni. bukan senang nak sampai sini tau! haha.. 
 
*JANJI TAK DITEPATI* wekk..

so, aku akan update jugak lah blog ni kiranya. haha..

back to da point, 
ni nak jawab soalan kak ayu bagi.,

(a) saya amek UPSR tahun 2008.
(b) result 5A. (padahal aku tak bace buku pun malam exam tuh :P)
(c) subjek paling suka, B.Inggeris.

ok. done!! tq sudi jemput saya join ek , kak ayu.... 

 
*dah la tu.. dah.. pi bukak buku Biologi pulak. benda yg lepas usah dikenang. yang penting, SPM sudah sedia menanti anda..* (ni takde kena mengena ngan segmen tuh ok) :)
 
 

3 comments:

  1. salam...terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu...ada masa nanti boleh la blogwalking...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-calon-upsr-segmen-ayu.html

    ReplyDelete
  2. dri segmen yg sama..follow sini

    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  3. wahhh congratss yaa :)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/09/upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...