CerPen

,11:11 | 5 Comment
So , this is it. my cerpen all from me. takde ciplak-ciplak ok.
Lepas baca, jangan lupa komen . hehe..

(klik pada mana-mana part yang ingin dibaca. tunggu 5 saat sahaja then sila tekan "Skip Ads" untuk terus ke cerpen )


Cerpen Bersiri : Hey, You! Jangan Sentuh Aku!


Part 1    Part 2     Part 3     Part 4     Part 5     Part 6        Part 7    Part 8    Part 9    Part 10     Part 11   Part 12   Part 13   Part 14

Karya ini ialah 100% hakmilik peribadi blog ini. sebarang ciplak dari segala bentuk cara adalah dilarang sama sekali. tidak dibenarkan menyalin semula karya ini kecuali dengan IZIN PENULIS. So, kalau nak copy, boleh bagitau saye dulu yerr,, 

5 comments:

  1. Seronok la cerpen ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi bace n komenz. tunggu kesudahannya nanti yer.. :)

      Delete
  2. sambungan x de ke part14

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouuuwww... sori .sori. sori . sori sangattt... episod seterusnya dah ada.. tp xsmpat nk taip lagii.. hrap dpt sabar.. maybe bulan 1 thun dpan sy akn habiskan semua..

      Delete
  3. best giler...tak sabar nak tunggu episod selanjutnya

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...