Entry "Stay Up".

,05:20 | 2 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
  hari ni stay up bersama kengkawan, siapkan movie assignment yang kena hantar hari ni!!! haa.. kul 4:30 pagi, layan secret recipe dulu yg dibeli lepas berbuka semalam.. huuu. 'semalam' tu rasa cam ' tadi' jeee... sebab tak tidooo..
fuh. entry tanpa tidur, menguji samada seseorang blogger itu profesional ataupun tidak. hihiihii..
 

*still trying to wake up my 'stay up friends' . erk! apsal sume orang tanak bangun sahur niiii.........?!*

Trying To Stop Blogging..

,17:45 | 2 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
  

  well, sejak masuk UniSZA ni, aku berazam nak stop blogging. tapi ketagihan itu semakin memuncak pulakk.. haha.. tu dulu la.. masa mula-mula habis orientasi. sekarang ni assignment dah bertimbun. so, Im gonna say goodbye to blog . see u soon, ok!

maybe I'll be updating this blog once in a while. tengok keadaan la kott.. hihi.. 
so, annyeong !! Im gonna miss u guys!
 


Tak Profesional Langsung!

,23:16 | 2 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
haaa... tu diaa.. tajuk kemain lagi! memang ayat nak sembur orang tu. hiihii.
aku ekcelli malas nak cerita benda yang memburukkan orang ni . tambah-tambah memburukkan bangsa Melayu sendiri. tapi kalo diorang tu dah melampau sangat , aku ni bukannya sterika , takde hati dan perasaan. aku manusia yang punya banyak kelemahan! bab-bab SABAR ni, aku memang lemah arr..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...