First day yang serba LEWAT.

,21:11 | 3 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
  tajuk merapu meraban. sorry . sebab ngantuk tak hilang lagi ni. hehe.
so, hari ni dah stat kelas dah. kelas yang betul-betul kelas lah! tadi kelas English1 . aku dan kawan aku yang duk blok sama, janji nak pi sama. dah tu, diorang yang lain sume tinggal kitorang!
 
kitorang ni, dah le tak kenal lagi nama-nama blok yang berpuluh-puluh kat sini. bila kawan aku tu call classmate kitorang yang dah sampai kat kelas, boleh pulak dia bagi arah yang salah! 
so, disebabkan kitorang tanya budak-budak lain, akhirnya jumpa la jugak kelas. nasib baik jugak, masa masuk duduk tu, baru lepas tu lecturer dengan rasminya start kelas. 

pastu pulak , tengahari tu ada sesi bergambar tau. amboih kemain eh bila masuk U ni! klas baru start intro, terus ada sesi bergambar. kalau kat sekolah dulu, dah nak dekat trial baru ambik gambar.

aku frust gile rase nak menonggeng aje sebab tudung tak menjadi. hahah.. turun pulak lewat. janji dengan kawan aku yang tadi jugak. and again, kitorang kena tinggal! gila bongok diorang tu. haaa.. kan dah kena. bila ada classmate a.k.a housemate aku call, aku tanya la "dah siap ke ambik gambar?" mana la tau kan, diorang memang dah lupa teruih kat kitowang yang tak glamer plus tak chumell ni hah.. 
dia pun cakap la , tak lagi. tengah tunggu kitorang 2 orang. kahkahkah.

terus aku ajak kawaan aku tu pecut. hihi.
lewat lagi . aku sampai tu, terus aje semua ambik blazer pakai. aku pun pakai la sekali. serius aku benci gile pakai blazer ko tauww!
mula-mula ambik gambar formal. pastu, buang blazer, gi amek props. ada yang pegang payung ada yang pakai topi. aku? tak amek apa-apa pun . rimas sebab pihak lelaki dah tunggu turn nak pilih props. so , aku blah aje ah.

aku jamin wooo
gambar aku dalam tu konpem sekonpem-konpemnya buruk yang amat! demi memenuhi syarat, aku beli la jugak gambar formal tu. cadangnya tak nak beli langsung kihkihkih.. orang lain sumenya beli gambar formal + yang candid tu. 

dan buat yang ke sejuta kalinya aku nak cakap ..
aku benci amek gambar!!!!

p/s : entry yang dipublish tanpa disemak terlebih dahulu . sila abaikan kesengalan yang berlaku.

3 comments:

  1. adoyaiii sabar jelah aisyah cobaannnn... -.-

    ReplyDelete
  2. nice blog..
    done follow sini
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...