Contest Teka Gambar dan Menang Topup!

,23:59 | 16 Comment
*TAMAT*

*Siapa yang Menang ? KLIK SINI.*


Assalamualaikum!! selamat pagi Malaysia! hehe.. eksaited sebab nak lancarkan first Contest kat blog aku ni. Contest yang simple-mimple aje, In Sha Allah,..
Syarat:
1. Warganegara Malaysia yang ada blog dan Facebook.
2. Follow blog saya ni . yes. blog ni la. blog mana lagi. huhu
3. Like page ni > Just Lady's Mart <
4. Tekan iklan ni : Terima Kasih dan tunggu sampai habis loading. (before that, please clear your cache and cookies. tak tau? tengok tutorial ni :  Tutorial : Clear Cache and Cookies )
Cara:
1. buat 1 entry bertajuk [Contest Teka Gambar dan Menang Topup!]
2. letak banner contest ni and backlink ke entry ni.
3. publish entry!
so, inilah gambar yang korang perlu teka.
klu : benda
*updated!*cara nak hantar jawapan, pergi kat Page Just Lady's Mart tu,
then Pm aku.
tulis NAMA, LINK ENRTY yang korang buat tadi, and jawapan korang.
send!
mana-mana peserta yang tidak memenuhi mana-mana syarat , maka penyertaan mereka tidak akan diambil kira. sila jujur. kalau tak, tak berkat hidup.
3 pemenang dicari untuk dapat Topup RM 5. 
*UPDATED!!*
>peserta pertama yang paling tepat jawapan dan paling pantas akan dinobatkan (ceh) sebagai pemenang! 
>2 lagi pemenang akan dipilih secara RANDOM antara peserta-peserta yang bagi jawapan betul. so, walaupun korang join lewat, still ada peluang menang! 

***Bilangan kepingan Topup yang diberikan mungkin terpaksa dikurangkan jika sambutan tidak menggalakkan..***

16 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Join :D

    http://justforfund.blogspot.com/2014/02/contest-teka-gambar-dan-menang-topup.html

    # btw tak leh nak msg kat fb tu.

    ReplyDelete
  3. Joined and PM :)
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/02/contest-teka-gambar-dan-menang-topup.html

    ReplyDelete
  4. saya join :) http://shafiquestevenson.blogspot.com/2014/02/Contest-Teka-Gambar-dan-Menang-topup-isyapurple.blogspot.com.html

    ReplyDelete
  5. Joined and PM :)
    http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/02/contest-teka-gambar-dan-menang-topup.html

    ReplyDelete
  6. Saya dah PM awak sebelum ni tapi lupa nak letak link entri kat sini.

    http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2014/02/contest-teka-gambar-dan-menang-topup.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. itsokay. ekcelli tak payah letak link kat sini pon. kan awk dah pm link tu kat sy.. :)

      Delete
  7. salam kenal dan follow
    torascool(dot)blogspot(dot)com

    ReplyDelete
  8. alaaa.. nak teka tak pandai.. huhu:) anyway gud luck kepada semua

    ReplyDelete
  9. good luck ye pada peserta-peserta yang menyertai contest ni.. :)

    ReplyDelete
  10. join. hehe..

    http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/03/contest-teka-gambar-dan-menang-topup.html

    ReplyDelete
  11. http://mie-cyber.blogspot.com/2014/03/ntest-teka-gambar-dan-menang-topup.html


    join ^_^

    ReplyDelete
  12. https://www.facebook.com/justladysmart

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...