[VIDEO] Bayi kecil ini lebih memilih Al-Quran dari Handphone !

,14:34 | 1 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
  comel je tengok baby gegurl ni.. siap pakai scarf pink lagi! masa dia nak pilih al -quran masa kali kedua tu, aku menjerit sebab comel sangat cara dia senyum kat kamera..  ahahahahaaaa..
 
bila anak dah sebati dengan al-quran, beginilah hasilnya.. bapak dia siap cakap arab lagi woo!! aiwah! jaiyid! hehehee.
 
click picture below to watch the video!
 
https://www.facebook.com/video.php?v=739573556109665&set=vb.560420100691679&type=2&theater
 
 

1 comment:

  1. subhanallah. semoga besar nanti menjadi wanita solehah..

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...