Kenapa?Kenapa Entry aku takde dalam reading list All Blogs??

,18:02 | 9 Comment
 
 
selama ni ade je pun.... tapi ni tetibe takde pulak!!! ghaib weyy... tak tau pi mana.... ni pun mesti korang tak jumpe entry ni dalam reading list korang, kan?? huaaaaaaaaaa.....
sedih2... stres2.. tolong aku wahai sahabat2 sekalian.. jangan la kedekut ilmu.. 
bukan susah pun nak tolong. dapat jugak pahala free sambl2 korang berblog walking ni.

9 comments:

  1. @Farah Waheda Wahid betul ke?betul ke?betul ke?betul ke?betul ke?betul ke?betul ke? betul ek...?? tak tipu??

    ReplyDelete
  2. dah ade tp terus belambak kuar, hehehe... tngok sini :)

    http://www.paly.my/2013/03/cara-atasi-feed-blog-tak-up-to-date.html

    ReplyDelete
  3. Blh baca ni;

    http://www.paly.my/2013/03/blog-feed-macam-dah-ok-jer-ni.html and http://www.paly.my/2013/03/cara-atasi-feed-blog-tak-up-to-date.html

    ReplyDelete
  4. Jap. Tak prasan tuan punya blog dah comment kat ats == Sorry!

    ReplyDelete
  5. @Vee Lea huhuuu.. takpe. lagi banyak lagi baguss.. thanks anyway!

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...