Intan Berlian Mega Giveaway 2015

,17:52 | 3 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
ari ni aku sedih sebab dah jalan jauh jauh nak pi kelas, sampai sampai je tengok pintu kelas kunci. pastu kitorang sume lost contact dengan prof. haduyaii.. terpaksa la berpatah balik menapak ke bilik dalam keadaan hujan renyai-renyai membasahi bumi UniSza ni. hohohohh.. 

maka nak dijadikan entry, aku balik main henfon. pastu terjumpe giveaway dari belog IntanBerlian. ok set. untuk mendamaikan hatiku yang gundah gulana ni, aku join la sekali. wakakakakaaa. ...


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 30 APRIL 2015
 

3 comments:

  1. Papaglamz singgah dari segmen yang sama.

    IntanBerlian Mega GiweAway . Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    ReplyDelete
  2. Puan deeba singgah dan follow dari giveaway yang sama.. good luck :)

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...