Waaaaahhh... Feed dah okeyyyy...!

,08:27 | 2 Comment


alhamdulillah.. dah okey pun, ... kalau lepas ni problem balik, aku taktau la nak cakap pe.. feedburner pon buat sakit ati je. hummm..

dush!!dush!! tumbuk kang feedburner ni!
hehee..


 





K-poppers tentu sukakan drama yang bertema K-pop kan? Ikutilah kisah hidup tiga pasangan anak muda dalam perjalanan mereka untuk mencapai impian masing-masing. Apakah yang akan berlaku dalam episod 2 Rabu ni? Adakah Kharina mengikut nasihat Mia akhirnya?
Tontonilah Kisah Chenta Cornetto Uda & Dara setiap Rabu, jam 9 p.m. di Astro Ria (Saluran 104), dengan siaran ulangan setiap Sabtu jam 5 p.m. Jangan ketinggalan!
 
dah lame tak letak kempen churpchurp ni. agak2 ade orang nak tekan tak?? hehe.. kat sidebar pon dah lame buang. umm.. :(



2 comments:

  1. kempen churp churp tu apa?

    ReplyDelete
  2. @Tedi entahlah tedi.. kite pun bukan pandai sgt bab blogging ni,. tapi churpchurp ni lebih kurang nuffnang lah.. kalau kite share kempen diorang, pastu ade orang klik gambar tu,die akan bagi kite reward. ,depends on berapa ramai la yg klik. kalau tedi nak tau lagi, boleh google je. ramai blogger buat entry pasal churpchurp and nuffnang ni..

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...