Mesti buat benda ni masa tengah online!

,22:36 | 2 Comment
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..



 
  buat apa? ni hah. buat benda kat gambar atas tuh. hehe..
 
disebabkan kelajuan broadband RM30 hinggit yang ala-ala siput sedut merangkak sambil makan spageti, maka terpaksalah aku buat macam ni. sambil online, sambil-sambil tengok Running Man! hah haa. bila dah nampak satu tab tu siap loading, maka aku akan pause le RM tu. 
 
haa.. cenggitu. jimat masa. 2 in 1. weheks.
sekarang ni pun belum habis lagi tengok episod 182 tu . 


2 comments:

  1. wehewhew... dah tengo ep 183. best gila.. Jingoo ohsem :DD

    ReplyDelete
  2. @eyqa yushaiza , layan RM jugak ke? hehe.. kita geng!

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...