Button Badge RM2/pcs aku tempah dah sampai!!

,22:55 | 3 Comment




hari tu aku ada tempah button badge online. 
  yang R4BIA and imarahkan masjid tu diorang bagi free. hehe. peace, yow!aku design sendiri. ada 3 design. campur semua design, aku tempah 50 pcs. diorang bagi harga RM 2.00 je/ pcs, tau! sebab sekarang ni tengah promotion fabulous february. 50 pcs , dapat RM100 je, then free postage. nak tempah jugak? klik sini > Button Badge Murah









3 comments:

  1. wah smartnya button2 tu. bagilah satu. hehe..suka yang r4bia tu.

    ReplyDelete
  2. dek..akak pon ade buat button badge, keychain bercermin dan magnet..boleh jenguk facebook kami. button badge safwanis

    ReplyDelete
  3. pndai awk design!

    nak tempah bisnes card? RM10 per box..contact me k :)

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...