Blade Man Korean Drama : "Kebodohan Apakah Ini?"

,13:46 | 2 Comment

 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
 
 hari tu ada kawan aku yang inform aku pasal cerita ni. dia cakap ada Lee Dong Wook. so aku pun ape lagi. mestilah cari kan cite tu. dan semalam memang aku download dari episod 1 sampai episod 9 terus!! hahaha.. tu kira yang latest la.. sebab drama ni still on going lagii..

sooo... beberapa minit yang lepas aku baru habiskan episod satu drama ni..
 

ni scene trakhir dalam ep 1 tu.. (yang aku kaler hitam tu heroin cite ni.. dia tengah dukung sorang budak atas belakang dia tu.. aku hitamkan bahagian rambut dan lengan dia..)
 
 
dan masa scene terakhir sebelum ep 1 tu berakhir, aku macam ternganga jeee.. pastu otak macam tak boleh nak digest the point yang dia cuba sampaikan tu.. dan akhirnya bila episod 1 tu dah habis, terus aku jerit kuat-kuat "Ahhh......!!! Kebodohan apakah iniii......!!???!!!"
nasib roomate aku dah balik kampung. kalau tak mesti dia ingat aku dah tak waras. hahahaha.

ye aaahh.. dengan LDW posing macam tu . pastu pompuan tu pulak terlopong aje kat situ. memang otak aku pun terPause kat situ jugak..

hihiiii.. tapi cite ni takde la teruk sangat sebenarnya.. tak... aku tak cakap cite ni teruk.. cuma ye la.. episod 1 baru kann. maybe keseronokan dia tu belum menjelma lagi kot.. bahahaha..
jadi kalau korang nak tengok cite ni pun ok. boleh la nak buat release tension. aku download ni pun sebab nak buat stock movie untuk ditonton masa cuti midsem ni. haha.
 
ni aku sertakan sinopsis movie ni bagi sesape yang berminat nak ushaa
 
Joo Hong Bin, the CEO of a game company, has got everything. He is capable, rich and even good-looking! However, this perfect guy lacks in one thing. He is so ill-tempered! The worst guy on the planet! One day, this supercilious guy turns into a monster. When it rains, he becomes furious and some blades are coming out from his body. Moreover, Se Dong, a woman with a bright personality and Chang, his first loves son appear making him confused... This drama is about a love story between a man whose anger and pain become swords that shoot out from his body and a warm hearted woman who overly cares about others. She slowly heals his painful heart and turns him into a real grown man. 
 
"a man whose anger and pain become swords that shoot out from his body" OK. ayat ni memang aku takboleh tahan. ade ke pulak kesakitan dalam hati tu boleh menjelma jadi besi?

 

2 comments:

  1. Ada dengar pasal cerita ni tapi ramai kata tak best sebab heroin tak pandai berlakon. entahlah.
    yus pun memang taklah nak tengok walaupun ada lee dong wook. yus ni dahlah mudah terpengaruh dengan kata2 orang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg psal heroin tu pun satuuu.. hahaha

      Delete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...