Jom Join Kempen SAYA MAHU SENTUH AL-QURAN !

,11:52 | 1 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
lately, heboh pasal program saya mahu sentuh anjing. ramai pihak yang membidas dan membantah pelaksanaan program tu... 
soo.... how about sekarang ni kite join pulak kempen nii... 

 
 
banyak event yang akan dilaksanakan sepanjang kempen ni berlangsung,.. ada jugak pertandingan mencipta poster yang menawarkan hadiah berbentuk wang tunai kepada para peserta!! 
 
untuk maklumat lebih detail, boleh ke blog ni : Tarbiah Sentap
 
saya dah tukar DP saya. anda bila lagi??
 

1 comment:

  1. pasal kempen i want to touch a dog tu
    yus pun tak paham orang zaman sekarang benda yang tak boleh tu la dia nak buat.

    kempen saya mahu sentuh al quran bagus
    kalau boleh haraplah kerajaan banyakkan lagi kempen macam ni..

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...