Aku Otak Kiri ???

,09:00 | 4 Comment


semalam masa godek2 FB, terjumpa friend yang post satu video pasal test otak kiri or kanan .. >SiNI< aku pun dengan eksaitednya mencuba. bila keluar result, eh.eh. aku otak KIRI ?? bila tengok personality2 otak kiri tu, rasa macam tak percaya aku ni otak kiri.

Logical
Verbal
Structured
Neat
Anaytical
Good at Languages
Imaginative
hah. yang pasal imaginative tu aku setuju lahh.. tapi tang "Neat" , "Verbal" ape sume tuh.. pelik jugak aku. adakah test aku buat ni salah or memang aku yang tak kenal ngan diri aku sendiri? 
and bila tengok ciri-ciri otak kanan pulak, aku rasa macam kena aje dengan aku,
Visual
Outspoken
Artistic
Impulsive
Intuitive
Daydreamers
Disorganised
yang pasal daydreamers tu paling aku akui. kehkehkeehh..
so, apa lagi. terus aku google. mana tau ada ujian yang lain kan.. and jumpe kat satu website nih.
http://ms.sommer-sommer.com/ujian-otak/
dan lepas aku buat tu.. keputusannya... 
jeng
jeng
jeng .....

Otak kiri???
aku macam .. erk.
 what the heaven is going right now...?

aduis. nampaknya makin bertambah tambah la kekonfiusan aku nak pilih course nanti. oh .terasa malas nak update UPU. tarikh tamat dah nak dekattt .. oh pelis

perlukah aku percaya pada ujian ni ..
atau teruskan dengan apa yang aku tahu pasal diri aku sendiri????

moral : jangan biarkan kehidupan anda diselubungi Misteri ......

4 comments:

  1. akak pun berotak kiri jugak... *_^

    ReplyDelete
  2. dah try dulu. yus 50-50. acane tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. yg tu, special case ..kihkihkihh

      Delete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...