Masih struggle Untuk Follow Blog Korang..

,21:06 | 6 Comment


walaupun Follower Widget sekarang ni ala-ala mati segan, hidup tak mao, aku tetap masih tidak berputus asa untuk follow balik blog-blog yang dah follow aku ni.. dah lama tak follow back orang. bila nak start operasi, eh. tetiba follower widget buat hal pulak ...

tapi aku still bw lagi di blog korang .. kalau ada yang letak button follow macam kat atas kiri blog aku ni, boleh jugak nak follow. kalau tekan button 'Join This Site' , ada blog yang ada 'More Options', tu masih ada harapan lagi. tapi kalau yang guna Google Friends Connect, memang takleh nak wat ape dah..

so, ape2 pun. kesimpulannya, kena tunggu Doktor pakar blogger tolong bedah widget tu. maybe tertelan kapur whiteboard kot. tu yang tetiba jem. hohohhooo...

so, kita lekk dulu. and layan Running Man ep 190!! wihuuu...!!

wassalam..

6 comments:

  1. RELAX..SEMUA ADA MASALAH NI :)

    ReplyDelete
  2. minta2 lah cepat sihat blogger ni :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn.... susah nk follow blog penganjur GA

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...