Ku Lihat HIJAU...

,21:34 | 2 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 

  ada dengar tak pasal yang hari ni kalau nak keluar rumah, biar ada walau secalit kain hijau untuk tunjuk sokongan kepada pelaksanaan HUDUD di kelantan? aku dengar ..
tapi hari ni , I'm not going anywhere. duduk rumah ajerr. 

malam ni, ni tengah syok blogging ni, abang and adik lelaki aku tengah main bola kat ruang tamu. pastu tetiba aku terperasan . eh. 2 makhluq ni pakai baju HIJAU lah. 
pastu aku teringat. eh . aku pun pakai baju HIJAU.
aku pandang pulak Umi kat sebelah. eh? HIJAU jugak?
tengah duk gelak-gelak tu, tetibe kakak aku keluar dari bilik.
laaa... HIJAU jugak engko??

haa... tu lah ! walaupun kitorang tak dapat tunjuk kat satu dunia baju kitorang ni, tapi tetap aje, dalam hati ada "HIJAU" ... hehe. peace and love.

#KAMISOKONGHUDUD#
 

2 comments:

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...