Segmen = Jom Follow Sempena Cuti Sekolah

,12:03 | 13 Comment
 
 
 

 
 
 
Memandangkan hari ni aku bosan giler2, so aku nak join segmen ni!! banner die sangat cute,okeyh!!
heheheheee..sape2 nak join,sila klik banner..syarat2 die pun simple n nice je!
 

13 comments:

  1. Terima kasih ye sudi join. Ain dah follow blog ni. Ain akan dtaang blog ni sekali lagi bile senarai peserta sudah diumumkan ye, salam maal hijrah, happi holiday ^__^

    ReplyDelete
  2. singgah sini and follow :)
    jemput singgah and follow blog mun .

    dari segmen yang sama :)
    http://www.munviolettaxious.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  3. singgah & follow sini dari segmen yang sama :D hit me back !
    http://dayahdanish.blogspot.com/2012/11/join-segmen-lagi.html

    ReplyDelete
  4. dtg dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  5. berjalan dalam segmen yang sama :D
    http://mainakceqita.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  6. d0ne f0ll0w.. dr segmen yg sama,,

    http://abcforfriendship.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  7. ayu datang dr segmen yg sama...

    ayu juga dah follow...joom join segmen ayu pulak yer..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    ReplyDelete
  8. singgah + follow..dari segmen yg sama :)

    http://izzam4eva.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama ,
    jemput datang n follow kite...

    http://malayastyle.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  10. singgah + follow dari segmen yang sama,,, http://bluezain.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  11. reena singgah sini..

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html
    *sila abaikan jika sudah follow & join .. tq .. =)

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...