CPUV paling kelakar kot dalam sejarah .

,23:10 | 3 Comment
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
  
as for Nuffnang ni, aku baru sign up bulan Februari hari tu. maklumlah, blog picisan macam aku ni, tak berani nak main nuffnang. tapi takpelah. akhirnya aku sign up jugak. baru la ada warna warni sikit kat blog aku ni kan. haha.. penuh iklan atas bawah. 
 
dah tu ,until now, CPC punya earning baru cecah seringgit ko tau. CPUV takyah cakap lah. 

masa mula-mula tu, gigih la jugak jenguk kot-kot ada CPUV yang masuk kan. tapi lepas tu putus asa dah.. ekcelli 2 3 hari ni ada terpikir jugak nak buang ikan nuffnang yang memberatkan ni. 

tapi, bila aku cek balik tadi ..


haaa... nampak tu? CPUV tu dapat lebih 10hari yang lepas kot.. aku baru tahu hari ni and it has been credited, ok! haha.. tapi yang paling lawak earning dia tu hah.. 0.02 sen.

well, gelaklah kalau korang nak gelak.
but at least aku dah dapat CPUV. nampak peningkatan di blog aku ni. 
2 bulan masa yang diperlukan untuk dapat menda alah ni .

tuptup bila dah dapat , disia-siakan macam tu aje.
nampak sangat lah kan yang blog aku ni takde visitors tegar.  :P

and one more. 
I think CPUV ni mungkin hanya singgah selama 5 minit sahaja. no, 2 minit. or worst, 30 seconds. hahahaha


3 comments:

  1. saya pun dpat .. hahaha 0.15 jer

    ReplyDelete
  2. memang ada CPUV yg Nuffnang bgi lambat. tgok2 dah creadit aje.. sama lah dgn Nurrul pun... Anyway , bertambah juga nilai nuffnang tuh.. :)

    ReplyDelete
  3. Salam ukhwah..jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen Nak URL Blog #3 Mialiana.com.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...