Mimpi Jadi Kenyataan.. ~Fon Baru!!!

,17:56 | 6 Comment
          

Alhamdulillah... Segala Puji bagi Allah..
At last, Mimpi aku jadi kenyataan.Nokia C3 selamat ada dalam genggaman.. kira okey lah tu.. guna duet sendiri , ..so taknak la berhabis duit untuk fon.. banyak lagi buku nak dibeli.. Aku dapat fon ni dengan harga 294 ringgit Malaysia.. murah jer.. budak2, tak leh pakai fon mahal.. heheee..
Check this out!!


Terpaksa beli warna gold.. sebab warna lain takde..


2.0 MP.. kira okeyh laa..

Boleh tahan nipis gak..




6 comments:

  1. akak pun guna henpon biasa je...kih3 asal leh col n mesej ok le tuh.

    ReplyDelete
  2. eh eh, sama lah pki nokia c3. sy pki color purple. :D

    ReplyDelete
  3. akak pun dok planning nk tukr phone baru gak ni..

    phone tuh jgn intrnt sgt, nnti berat.

    ReplyDelete
  4. @Niena Reen wah..best nyer dapat beli kaler purple!!!

    ReplyDelete
  5. @MaYa MustWany okeyh kak.. memang jarang bukak internet ngan fon..

    ReplyDelete

Silakan u olls komen disini dulu ye. Your comment memang tak akan terus keluar kat sini.. I will publish and reply your comment once I open this blog. Ok? ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...